9 dingen die je nooit tegen je rijinstructeur moet zeggen

 • Als je serieus bent met paardrijden, op welk niveau dan ook, volg je waarschijnlijk regelmatig lessen bij een bepaalde instructeur, of misschien meer dan één. Een goede relatie met die persoon is essentieel om de trainingen goed te laten verlopen.

  Hier zijn acht dingen die je nooit tegen je instructeur moet zeggen als je een favoriete klant wilt blijven…  1. Ik weet zeker dat dat voor veel paarden zou werken, maar de mijne is een beetje een speciaal geval

  Als je paard een speciaal geval is, zal je instructeur dat waarschijnlijk vrij snel kunnen herkennen. Je hebt hem of haar tenslotte gekozen omdat je hun bekwaamheid als trainer respecteert. Waarom probeer je niet wat ze suggereren en kijk of het werkt voordat je het afwijst?

  2. Ik was van plan om datgene te oefenen dat we in de laatste les hebben gedaan, maar ik had de kans niet

  Als je iemand betaalt om je eigen prestaties en die van je paard te verbeteren, moet je echt de tijd nemen om de oefeningen te doen die ze aanbevelen tussen de lessen door. Anders zal de voortgang traag en frustrerend zijn voor zowel u als uw trainer.

  3. Kunnen we annuleren? Er wordt regen voorspeld…

  Ben je gemaakt van suiker? Ruiters moeten bereid zijn om uren in te zetten, ongeacht het weer. En de behoefte van je instructeur om geld te verdienen verdwijnt niet alleen omdat er ook een cloud-overhead is.

  4. Ik heb geprobeerd wat je voorstelde, maar het werkte niet, dus ik vroeg de tuineigenaar van de beste vriend van mijn vriend’s zus en ze zei dit te doen en het werkte een traktatie

  Ok, dus af en toe input van iemand anders is handig; we kunnen allemaal vast komen te zitten in een sleur. Maar het is misschien productiever om het te formuleren als iets dat iemand suggereerde dat voortbouwde op alles wat je tot nu toe van je instructeur hebt geleerd, in plaats van te zeggen dat de methode van je trainer onzin was.

  5. Ik hoop dat je ons over twee jaar klaar kunt maken voor badminton (geen grassroots)

  Tenzij je al met succes op minimaal driesterrenniveau concurreert, is dit waarschijnlijk geen eerlijke verwachting. Hoewel het goed kan zijn om een ​​groot langetermijndoel in gedachten te hebben, moet je ook realistisch zijn over je eigen capaciteiten en die van je paard en gaandeweg haalbare kleinere doelen bespreken. Anders zorg je ervoor dat je instructeur vanaf de eerste dag faalt.

  6. Zou ik je vandaag een video van een uur kunnen sturen van mijn sessie/video’s van alle drie de fasen tijdens een wedstrijd van vandaag om te bekijken voor onze volgende les (zonder je extra te betalen)?

  Deze hangt af van je individuele relatie, aangezien sommige instructeurs genoeg in je voortgang geïnvesteerd kunnen hebben om clips van trainingen of wedstrijden te willen zien wanneer ze niet aanwezig zijn. Maar je moet niet profiteren van hun goede aard in hoeveel je verwacht. Misschien kun je tot een regeling komen waarbij je wat extra betaalt voor die service of als het goed is gegaan, kun je ze misschien het beste gewoon taggen in een Facebook-bericht met de wedstrijdvideo’s van vandaag – met een leuk bedankje voor alle fantastische trainingen, natuurlijk – en het aan hen overlaten of ze kijken of niet?

  7. Het is bijna het einde van de maand, dus is het goed als ik je volgende week betaal?

  Nee. Het is niet oké, tenzij je op dat moment altijd voor lessen betaalt. Houd je aan het schema dat jij en je instructeur hebben afgesproken voor de betaling, of het nu contant op de dag is of een bankoverschrijving kort daarna.

  8. Ik ben wat laat, dus kunnen we een kwartier later beginnen en een kwartier later eindigen?

  Nogmaals, nee. Als je te laat bent, moet je erop rekenen dat je les wordt ingekort. Je instructeur heeft waarschijnlijk een andere klant om naar toe te gaan of misschien zijn eigen paard om te rijden nadat hij je les heeft gegeven.

  9. Dat voelt raar, dus het moet verkeerd zijn.

  Als je jaren of zelfs decennia op een bepaalde manier hebt gereden, zal het raar aanvoelen als je het verandert. Maar je hebt toch geen les geboekt om te horen dat je alles precies hetzelfde moet doen als gewoonlijk? Dus vertrouw op je trainer en probeer het eens.

  Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

  Volg deze eenvoudige regels om het meeste uit een kliniek te halen – en om ervoor te zorgen dat u het niet bederft

  Goede hoefsmeden zijn als goudstof en moeten over het algemeen gewaardeerd en verzorgd worden. Probeer ze niet af te schrikken…

  Het tijdschrift Horse & Hound, dat elke donderdag verschijnt, staat vol met het laatste nieuws en reportages, maar ook met interviews, specials, nostalgie, dierenarts- en trainingsadviezen. Ontdek hoe u kunt genieten het tijdschrift bezorgd elke week bij u thuis, plus opties om uw abonnement te upgraden om toegang te krijgen tot onze online dienst dat brengt u het laatste nieuws en rapporten, evenals andere voordelen.

 • creatSource link

  Manegeameland.nl
  Logo
  Enable registration in settings - general
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0
  Shopping cart