Ontdek hoe je een zelfverzekerde, positieve rijder kunt zijn met deze nieuwe online cursus

 • Paard & Hond is trots om een ​​nieuwe online leercursus te lanceren, over hoe je een zelfverzekerde, positieve rijder kunt zijn.

  De cursus geeft je het beste advies van ‘s werelds beste rijders en deskundige coaches, om je te helpen meer van je rijden te genieten, je prestaties, vertrouwen en positiviteit te verbeteren om je rijdoelen te bereiken. Of je nu net begint met paardrijden of een val hebt gehad die je zelfvertrouwen heeft aangetast, deze cursus kan je helpen kleine veranderingen aan te brengen om je rijden naar een nieuw niveau te tillen.  De cursus bestaat uit vier modules, ontworpen om boeiend en informatief te zijn, gebaseerd op het opbouwen van uw zelfvertrouwen, en kan worden gekocht voor £ 16,99. Als je je niet aan de volledige cursus wilt binden, of alleen geïnteresseerd bent in een van de modules, kunnen deze ook afzonderlijk worden gekocht voor £ 4,99 per stuk.

  De meegeleverde modules zijn:

  Een zelfverzekerde en competitieve mentaliteit ontwikkelen

  Een goede ruiter zijn heeft voor een groot deel te maken met het hebben van de juiste hoeveelheid vertrouwen, wat op zijn beurt het vertrouwen van je paard zal helpen. Ondertussen is het hebben van de juiste mindset de sleutel tot het bereiken van alle doelen. In deze module van 10 minuten leert u praktische technieken om u te helpen een competitieve mentaliteit aan te boren, evenals deskundig advies om u te helpen het vertrouwen op te bouwen dat u als rijder nodig heeft.

  Positieve psychologie gebruiken om je een betere rijder te maken

  Hoe we ons voelen heeft onvermijdelijk invloed op hoe we denken, handelen en gedragen. Als we ons denken kunnen beïnvloeden, kunnen we onze resultaten ten goede veranderen. In deze module van 10 minuten leer je zes manieren waarop positieve psychologie uiteindelijk je rijstijl kan verbeteren.

  Toptips voor prestaties van de experts

  Om je doelen te bereiken, moet je eerst beslissen wat ze zijn, je plan maken en je eraan houden. In deze module van 10 minuten helpen we je precies dat te doen, samen met het onthullen van 10 dingen die topruiters doen – of liever niet doen – om te voorkomen dat je jezelf inhoudt.

  Negatieve gedachten bestrijden

  Neem de controle over hoe je denkt door de vaardigheden te leren om negatieve gedachten uit te bannen en in plaats daarvan je te concentreren op de beheersbare zaken. Identificeer waar je je zorgen over maakt en wat je voortgang blokkeert, en leer hoe je daarmee verder kunt gaan. Deze module van 10 minuten is ook specifiek gericht op het voorzichtig en zelfverzekerd terugkomen van een val.

  De cursus is gebaseerd op ons speciaal gebouwde leerplatform Discover. Discover is uitsluitend ontwikkeld met het oog op leren om het u zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken om nieuwe vaardigheden te leren, zodat u kunt genieten van uw passie.

  Meld je aan bij de cursus zelfverzekerde rijders vandaag!

  “We melden grote successen in Paard & Hond magazine en op horseandhound.co.uk op wekelijkse en dagelijkse basis, en zijn gefascineerd door wat het is dat deze ruiters onderscheidt,” zei H&H hoofdredacteur Sarah Jenkins. “Ongetwijfeld geeft de hulp die velen hebben gekregen van sportpsychologen die hun discipline begrijpen, winnaars een voorsprong, en het is fantastisch om met deze nieuwe online cursus slechts enkele van die geheimen van hun succes aan meer renners te kunnen vertellen.

  “We willen niet allemaal wereldkampioenen zijn, of zelfs lokale winnaars, we willen gewoon het vertrouwen en de vaardigheid hebben om van onze paarden en ons rijden te genieten. Ik ben getuige geweest van zoveel rijders die niet in staat waren om het meeste uit hun hobby te halen, simpelweg door gebrek aan vertrouwen, en nogmaals, ik hoop dat deze cursus die ervaring echt ten goede kan veranderen, door elke rijder het advies te geven dat ze nodig hebben om hun mentaliteit te veranderen en te kraken verder met genieten van hun rijden en hun paard.”

  Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

  Camilla Henderson en Zoe Taylor onthullen acht manieren waarop je je zelfvertrouwen kunt opbouwen en verbeteren

  Quorn-meester Nicky Hanbury geeft deskundig advies over hoe je een paard leert over een heg te springen

  Het tijdschrift Horse & Hound, dat elke donderdag verschijnt, staat vol met het laatste nieuws en reportages, maar ook met interviews, specials, nostalgie, dierenarts- en trainingsadviezen. Ontdek hoe u kunt genieten het tijdschrift bezorgd elke week bij u thuis, plus opties om uw abonnement te upgraden om toegang te krijgen tot onze online dienst dat brengt u het laatste nieuws en rapporten, evenals andere voordelen.

 • creatSource link

  Manegeameland.nl
  Logo
  Enable registration in settings - general
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0
  Shopping cart